Policija traga za nestalim mladićem

U nedjelju 12. listopada oko 1,18 sati, kada je i posljednji puta viđen, u nepoznatom pravcu udaljio se Josip Križanović, s boravištem u Cvjetkovoj ulici u Osijeku. Josip je rođen 4. prosinca 1995. godine u Mostaru, Bosna i Hercegovina, visine oko 187 centimetara, kestenjaste boje kose i kestenjaste boje očiju. Josip je zadnji put viđen na području osječke Tvrđe, nakon čega se uputio kući i od tada mu se gubi svaki trag. Molimo građane, ukoliko imaju bilo kakvih saznanja o nestalom mladiću, da izvijeste policiju putem telefona 192 ili osobno u najbližu policijsku postaju.

U nedjelju 12. listopada oko 1,18 sati, kada je i posljednji puta viđen, u nepoznatom pravcu udaljio se Josip Križanović, s boravištem u Cvjetkovoj ulici u Osijeku. Josip je rođen 4. prosinca 1995. godine u Mostaru, Bosna i Hercegovina, visine oko 187 centimetara, kestenjaste boje kose i kestenjaste boje očiju. Josip je zadnji put viđen na području osječke Tvrđe, nakon čega se uputio kući i od tada mu se gubi svaki trag.

Molimo građane, ukoliko imaju bilo kakvih saznanja o nestalom mladiću, da izvijeste policiju putem telefona 192 ili osobno u najbližu policijsku postaju.Stranica