Jeste li ju vidjeli? Policija više od dva mjeseca traga za Marijom Palaš

Koprivnička policija još uvijek traga za Marijom Palaš (59) koje je nestala 28. prosinca 2012. godine, kada je otišla iz svog stana. Policija je za nestalom raspisala potragu, a do sada poduzete mjere i radnje policije bile su bez rezultata. Postoji velika vjerojatnost da se Marija nalazi izvan područja Koprivničko-križevačke županije.  

Koprivnička policija još uvijek traga za Marijom Palaš (59) koja je nestala 28. prosinca 2012., kada je otišla iz svog stana. Policija je za nestalom raspisala potragu, a do sada poduzete mjere i radnje policije bile su bez rezultata. Postoji velika vjerojatnost da se Marija nalazi izvan područja Koprivničko-križevačke županije.  

Marija Palaš je visoka 176 centimetara, ima sijedu kosu, kestenjaste oči,  srednje je tjelesne građe, ovalnog lica i srednjeg nosa.

U trenutku odlaska vjerojatno je bila odjevena u dugačak kaput s pepito uzorkom bijelih i crnih kockica na smeđoj podlozi, smeđu pletenu kapu, smeđi šal i rukavice, a na nogama je imala čizme.

U slučaju posjedovanja informacije o ovoj osobi, molimo obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite besplatni telefonski broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hrStranica